Oslava 33 let střediska Zveme všechny současné i bývalé členy na oslavu 33 let našeho skautského střediska ICHTHYS Plzeň. Je to jedinečná příležitost setkat se se svými kamarády a kamarádkami z oddílu, i... více

Nejbližší akce

Odpoledne pro ukrajinské děti


Informace o táboře 2017

Jako každý rok, tak i letos nás čeká čtrnáctidenní tábor v krásném údolí říčky Úhlavky nedaleko vesnice Milevo u Kladrub. Děti během tábora čeká čtrnáct dní v přírodě, kdy budou v kolektivu svých kamarádů a zkušených vedoucích a budou se zdokonalovat ve skautských dovednostech, soutěžit v celotáborové hře, pomáhat s vařením, v noci hlídat tábor a vůbec využvat veškeré možnosti, které tábor skýtá. Na tábor pojede jako už poněkolikáté náš chlapecký oddíl Pardi s dívčím oddílem Fénix, se kterým sdílíme klubovnu a pořádáme většinu akcí.

Téma letošního tábora budou Indiáni. Informační brožura, kterou byste měli mít spolu s přihláškou, by měla obsahovat většinu relevantních informací. Vnitřní dvoustranu je potřeba rozstřihnout a přihlášku s potvrzením od lékaře odevzdat do 30.6. a zaplatit do 14.7.2017. Vzhledem k očekávanému počtu účastníků pozdější přihlášky a platby bohužel nebudeme moci akceptovat. Na sraz samotný prosím přineste druhou polovinu listy z prohlášením o bezinfekčnosti - musí být aktuální. Na tábor (a zpět) pojedeme společně autobusem.


Pokud budete mít ohledně tábora jakékoli dotazy (zejména rodiče nováčků, kteří pojedou na tábor poprvé), neváhejte kontaktovat vedení tábora na emailu pardi.skaut@gmail.com nebo tel.č. 777 698 717.

Vedoucí oddílu

Pavel Balda
tel: 777 362 036
pardi@skaut.cz

Klubovna na Slovanech

Najdete nás v areálu zahrady dominikánského kláštera na Jiráskově náměstí v Plzni.

Tábor u Mileva

Každoročně pořádáme tábor na krásném břehu říčky Úhlavky, nedaleko obce Milevo u Kladrub.