Oslava 33 let střediska Zveme všechny současné i bývalé členy na oslavu 33 let našeho skautského střediska ICHTHYS Plzeň. Je to jedinečná příležitost setkat se se svými kamarády a kamarádkami z oddílu, i... více

Nejbližší akce

Odpoledne pro ukrajinské děti


Nábor 2013: Westernové odpoledne

7. a 8. září se konala již druhá náborová akce ve spolupráci s dívčím oddílem Fénix. Téma bylo podobné jako minulý rok. Tentokrát se ale děti mohly na místo indiánské osady podívat do westernového městečka a vyzkoušet si nové aktivity. Děti se tak mohly stát šerifem, zastřílet si ze vzduchovky, opéct oblíbené hady na tyči (trdelníky), přelézt po lanové lávce, pomoct při dopadení zlého bandity a vyzkoušet si mnoho dalšího.

Oba dva dny jsme měli krásné počasí, a tak vše mohlo proběhnout bez komplikací. Dokonce jsme ani nic nerozbili na rozdíl od minulého roku, kdy jsme zlomili tyč od teepee nebo ohnuli volejbalovou tyč na síť. Díky velké účasti návštěvníků (přibližně 70 dětí) panovala mezi všemi dobrá nálada, a tak doufáme, že si Westernové odpoledne užili jak zájemci o chození do našich oddílu, tak ti co se přišli jen bavit. Těšíme se na nové tváře v našich družinách a společné zážitky.

 

Vedoucí oddílu

Pavel Balda
tel: 777 362 036
pardi@skaut.cz

Klubovna na Slovanech

Najdete nás v areálu zahrady dominikánského kláštera na Jiráskově náměstí v Plzni.

Tábor u Mileva

Každoročně pořádáme tábor na krásném břehu říčky Úhlavky, nedaleko obce Milevo u Kladrub.