Oslava 33 let střediska Zveme všechny současné i bývalé členy na oslavu 33 let našeho skautského střediska ICHTHYS Plzeň. Je to jedinečná příležitost setkat se se svými kamarády a kamarádkami z oddílu, i... více

Nejbližší akce

Odpoledne pro ukrajinské děti


Oslava 33 let střediska

Zveme všechny současné i bývalé členy na oslavu 33 let našeho skautského střediska ICHTHYS Plzeň.

Je to jedinečná příležitost setkat se se svými kamarády a kamarádkami z oddílu, i se současnými členy a členkami střediska. Pojďme si společně zavzpomínat, připomenout své skautské roky a dozvědět se něco o historii a založení střediska.

Akce se bude konat na našem tábořišti, kousek od Mileva.

Sraz je mezi 10. a 11. hodinou na tábořišti, konec je naplánován cca v 16 hodin. Dopravit na místo se můžeš po vlastní ose (autem nebo vlakem), nebo využít sjednané autobusové dopravy. Protože se akce koná v přírodě, kde není žádné velké parkoviště, preferujeme hromadnou dopravu vlakem či objednaným autobusem (autobus zastaví nahoře u Mileva).

Pro ty, kteří pojedou námi objednaným autobusem, je sraz v 9 hodin na parkovišti P+R Terminál Bory (Dobřanská 6, vedle konečné tramvaje č. 4). Návrat cca v 17:30 na stejné místo. Místo v autobse je zajištěno pro všechny přihlášené přes formulář.

Je možné se přihlásit k dopravě autobusem i jen pro zpáteční cestu (třeba jet ráno vlakem a večer autobusem).

Na akci můžeš očekávat kromě jiného náhled do historie střediska, společnou mši sv., občerstvení či tradiční skautské hry.

Na akci jsou zváni také rodinní příslušníci, i když členy skautského střediska nikdy nebyli. Přihlašování probíhá do 26. března přes tento formulář. Byla také založena facebooková stránka.

Účastnický poplatek je symbolických 50 korun (max. 150 korun pro čtyř- a vícečlenné rodiny).

S sebou si prosím vezmi skautský kroj, ešus a hrneček.

 

Tešíme se na viděnou!
Organizační tým

letáčekletáček 2

Vedoucí oddílu

Pavel Balda
tel: 777 362 036
pardi@skaut.cz

Klubovna na Slovanech

Najdete nás v areálu zahrady dominikánského kláštera na Jiráskově náměstí v Plzni.

Tábor u Mileva

Každoročně pořádáme tábor na krásném břehu říčky Úhlavky, nedaleko obce Milevo u Kladrub.